Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Lombfúvók akkuval és töltővel

Alkalmi használat, 100-as sorozat
Az alkalmi használatú Husqvarna lombfúvók hatékony gépek, ötvözik a nagy teljesítményű fúvóerőt a felhasználóbarát kezeléssel. Ideális választás háztulajdonosok számára, jól kiegyensúlyozottak, könnyen kezelhetők, köszönhetően például az egyenletes levegőkimenetnek a kétkezes levélfúvón.

Professzionális használat, 500-as sorozat
A professzionális Husqvarna lombfúvók erőteljesek és kihívást jelentő feladatokra tervezték őket. A nagy légáramot és a nagy légsebességet hatékony ventilátor és hatékony motor biztosítja. A professzionális levegőszűrő hosszú üzemelési időt biztosít, a heveder pedig széles vállpántokkal rendelkezik.

Husqvarna - 120iB lombfúvó készlet márciustól elérhetőBruttó ár: 132.990 Ft
120iB lombfúvó készlet márciustól elérhető -  Husqvarna Lombfúvók akkuval és töltővel120iB lombfúvó készlet márciustól elérhető adatai:

A Husqvarna 120iB könnyű és könnyen használható akkumulátorral működtetett levélfúvó kis és közepes kertekhez. Kényelmes, egyszerű indítás, gyors gyorsítás, kis súly és három üzemmód a rugalmas működéshez. A kompakt kialakítás, a lágy tapadás, az alacsony súly és a tökéletes egyensúly lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, miközben kevesebb terheléstt jelent a testének.
Súly (2 kg akku nélkül), Motor (BLDC szénkefe nélkül), Akku / kapacitás (36V Li-ion), Zajszint / Vibráció (kormány/ ülés) (0,61 m/s2), Akció kezdete (0000-00-00), Akció vége (0000-00-00)