Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Univerzális fejsze A2400 - Erdészeti és faápoló szerszámok

Husqvarna - Univerzális fejsze A2400  (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Univerzális fejsze A2400 -Erdészeti és faápoló szerszámok Husqvarna Husqvarna Product description: Erősebb univerzális fejsze különféle fával történő munkákhoz ( építési, erdei ). A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Üvegszállal megerősített PA nyél, tökéletes súlypont és egyensúly. Kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használathoz ( fém ék esetében nem ).
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Univerzális fejsze A2400  (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Univerzális fejsze A2400 -Erdészeti és faápoló szerszámok In Stock 32990 HUF

Bruttó ár: 32.990 Ft

Husqvarna - Univerzális fejsze A2400  (Erdészeti és faápoló szerszámok)
Erősebb univerzális fejsze különféle fával történő munkákhoz ( építési, erdei ). A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Üvegszállal megerősített PA nyél, tökéletes súlypont és egyensúly. Kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használathoz ( fém ék esetében nem ).