Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Univerzális fejsze A1400 - Erdészeti és faápoló szerszámok

Husqvarna - Univerzális fejsze A1400 (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Univerzális fejsze A1400 -Erdészeti és faápoló szerszámok Husqvarna Husqvarna Product description: Különféle fával történő munkákhoz ajánlott ( építési, erdei ). A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata, tökéletes súlypont és súlyelosztás. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használathoz ( fém ék esetében nem ).
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Univerzális fejsze A1400 (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Univerzális fejsze A1400 -Erdészeti és faápoló szerszámok In Stock 29990 HUF

Bruttó ár: 29.990 Ft

Husqvarna - Univerzális fejsze A1400 (Erdészeti és faápoló szerszámok)
Különféle fával történő munkákhoz ajánlott ( építési, erdei ). A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata, tökéletes súlypont és súlyelosztás. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használathoz ( fém ék esetében nem ).