Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Só és műtrágyaszóró Spreader PROFI - Rider tartozékok

Husqvarna - Só és műtrágyaszóró Spreader PROFI (Rider tartozékok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Só és műtrágyaszóró Spreader PROFI -Rider tartozékok Husqvarna Husqvarna Product description: Robosztus szórógép professzionális használatra. Az elektromosan üzemelő szóróhenger biztosítja az egyenletes és megbízható szórást. A védőrács a tetején rostának is használható műtrágya,só, homok vagy max. 30mm szemcsméretű finom kőzúzalék betöltésekor. Biztonsági okokból a szórógépet csak olyan területen lehet használni, ahol a szintkülönbség nem nagyobb mint 10 foksemmilyen irányban.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Só és műtrágyaszóró Spreader PROFI (Rider tartozékok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Só és műtrágyaszóró Spreader PROFI -Rider tartozékok In Stock 399990 HUF

Bruttó ár: 399.990 Ft

Husqvarna - Só és műtrágyaszóró Spreader PROFI (Rider tartozékok)
Robosztus szórógép professzionális használatra. Az elektromosan üzemelő szóróhenger biztosítja az egyenletes és megbízható szórást. A védőrács a tetején rostának is használható műtrágya,só, homok vagy max. 30mm szemcsméretű finom kőzúzalék betöltésekor. Biztonsági okokból a szórógépet csak olyan területen lehet használni, ahol a szintkülönbség nem nagyobb mint 10 foksemmilyen irányban.