Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Só és műtrágyaszóró Spreader 75 - Rider tartozékok

Husqvarna - Só és műtrágyaszóró Spreader 75 (Rider tartozékok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Só és műtrágyaszóró Spreader 75 -Rider tartozékok Husqvarna Husqvarna Product description: Egyszerűen használható só- és műtrágyaszóró, állítható szórásmennyiséggel, nagyobb területekre. Minőségi váltódoboza sima gurulást és könnyű karbantartást biztosít. Nagy pneumatikus kerekek, könnyen manőverezhető. Műtrágyák és megvak kiszórására alkalmas a kertben.Tartós neylon takaró a tartályhoz. Ha sószórásra használja, figyeljen rá, hogy a garatot és a szórócsöveket a korrózió megelőzése érdekében alaposan takarítsa meg.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Só és műtrágyaszóró Spreader 75 (Rider tartozékok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Só és műtrágyaszóró Spreader 75 -Rider tartozékok In Stock 161990 HUF

Bruttó ár: 161.990 Ft

Husqvarna - Só és műtrágyaszóró Spreader 75 (Rider tartozékok)
Egyszerűen használható só- és műtrágyaszóró, állítható szórásmennyiséggel, nagyobb területekre. Minőségi váltódoboza sima gurulást és könnyű karbantartást biztosít. Nagy pneumatikus kerekek, könnyen manőverezhető. Műtrágyák és megvak kiszórására alkalmas a kertben.Tartós neylon takaró a tartályhoz. Ha sószórásra használja, figyeljen rá, hogy a garatot és a szórócsöveket a korrózió megelőzése érdekében alaposan takarítsa meg.