Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna SC138i (csak gép ) - Akkumulátoros gyeplazító akkumulátor és töltő nélkül

Husqvarna - SC138i  (csak gép ) (Akkumulátoros gyeplazító akkumulátor és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna SC138i (csak gép ) -Akkumulátoros gyeplazító akkumulátor és töltő nélkül Husqvarna Husqvarna Product description: Könnyű, akkumulátorral működtetett gyeplazító 2 az 1-ben funkcióval és a kések egyszerű cseréjével. A könnyen beállítható munkamélység és a hatalmas motor együtt hatékonyan távolítja el a letapadt füvet és mohát a gyepről. 38 cm-es munkaszélesség és két akkutartó rekesz a hosszabb működési idő érdekében. A kompakt kialakítás és az összecsukható fogantyú megkönnyíti a szállítást és a tárolást.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - SC138i  (csak gép ) (Akkumulátoros gyeplazító akkumulátor és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna SC138i (csak gép ) -Akkumulátoros gyeplazító akkumulátor és töltő nélkül In Stock 114990 HUF

Bruttó ár: 114.990 Ft

Husqvarna - SC138i  (csak gép ) (Akkumulátoros gyeplazító akkumulátor és töltő nélkül)
Könnyű, akkumulátorral működtetett gyeplazító 2 az 1-ben funkcióval és a kések egyszerű cseréjével. A könnyen beállítható munkamélység és a hatalmas motor együtt hatékonyan távolítja el a letapadt füvet és mohát a gyepről. 38 cm-es munkaszélesség és két akkutartó rekesz a hosszabb működési idő érdekében. A kompakt kialakítás és az összecsukható fogantyú megkönnyíti a szállítást és a tárolást.