Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Összecsukható ágvágó fűrész 200 FO 470mm - Erdészeti és faápoló szerszámok

Husqvarna - Összecsukható ágvágó fűrész 200 FO  470mm (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Összecsukható ágvágó fűrész 200 FO 470mm -Erdészeti és faápoló szerszámok Husqvarna Husqvarna Product description: Vastagabb ágak vágására is alkalmas. A krómozott fűrészlap impulzus edzett, háromszoros csiszolatú, precíziós fogazattal van ellátva. A hüvelykujjas nyitógomb segítségével könnyen nyitható, a lezáró gomb biztonságosan megtartja a fűrészt 3 különböző pozícióban. Fűrészelés közben a nyél kialakítása megakadályozza , hogy megcsússzon a keze. Egy vagy két kézzel is fűrészelhet, kis helyen tárolható, fel is akasztható.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Összecsukható ágvágó fűrész 200 FO  470mm (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Összecsukható ágvágó fűrész 200 FO 470mm -Erdészeti és faápoló szerszámok In Stock 16990 HUF

Bruttó ár: 16.990 Ft

Husqvarna - Összecsukható ágvágó fűrész 200 FO  470mm (Erdészeti és faápoló szerszámok)
Vastagabb ágak vágására is alkalmas. A krómozott fűrészlap impulzus edzett, háromszoros csiszolatú, precíziós fogazattal van ellátva. A hüvelykujjas nyitógomb segítségével könnyen nyitható, a lezáró gomb biztonságosan megtartja a fűrészt 3 különböző pozícióban. Fűrészelés közben a nyél kialakítása megakadályozza , hogy megcsússzon a keze. Egy vagy két kézzel is fűrészelhet, kis helyen tárolható, fel is akasztható.