Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Kombinált gépkocsi tisztító folyadék 2,5l - Magasnyomású tisztítók tartozékai

Husqvarna - Kombinált gépkocsi tisztító folyadék 2,5l (Magasnyomású tisztítók tartozékai) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Kombinált gépkocsi tisztító folyadék 2,5l -Magasnyomású tisztítók tartozékai Husqvarna Husqvarna Product description: Erőteljes és gyengéd tisztítószer, amelyet kifejezetten autómosásra vagy más érzékeny felületű járműtípusok mosására fejlesztettek ki. A mosószer 3-in-1 hatású: öblítse le, tisztítsa és ragyogjon. A legjobb eredmény elérése érdekében ne hagyja, hogy a termék száraz legyen a felületen, és ne használja a közvetlen napsütésben.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Kombinált gépkocsi tisztító folyadék 2,5l (Magasnyomású tisztítók tartozékai) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Kombinált gépkocsi tisztító folyadék 2,5l -Magasnyomású tisztítók tartozékai In Stock 6090 HUF

Bruttó ár: 6.090 Ft

Husqvarna - Kombinált gépkocsi tisztító folyadék 2,5l (Magasnyomású tisztítók tartozékai)
Erőteljes és gyengéd tisztítószer, amelyet kifejezetten autómosásra vagy más érzékeny felületű járműtípusok mosására fejlesztettek ki. A mosószer 3-in-1 hatású: öblítse le, tisztítsa és ragyogjon. A legjobb eredmény elérése érdekében ne hagyja, hogy a termék száraz legyen a felületen, és ne használja a közvetlen napsütésben.