Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Gardena Kombinált gépkocsi tisztító folyadék - Magasnyomású mosó tartozék

Gardena - Kombinált gépkocsi tisztító folyadék (Magasnyomású mosó tartozék) https://schema.org/NewCondition Gardena Kombinált gépkocsi tisztító folyadék -Magasnyomású mosó tartozék Gardena Gardena Product description: Erőteljes és gyengéd tisztítószer, amelyet kifejezetten autómosásra vagy más érzékeny felületű járműtípusok mosására fejlesztettek ki. A mosószer 3-in-1 hatású: öblítse le, tisztítsa és ragyogjon. A legjobb eredmény elérése érdekében ne hagyja, hogy a termék száraz legyen a felületen, és ne használja a közvetlen napsütésben.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Gardena - Kombinált gépkocsi tisztító folyadék (Magasnyomású mosó tartozék) https://schema.org/NewCondition Gardena Kombinált gépkocsi tisztító folyadék -Magasnyomású mosó tartozék In Stock 6090 HUF

Bruttó ár: 6.090 Ft

Gardena - Kombinált gépkocsi tisztító folyadék (Magasnyomású mosó tartozék)
Erőteljes és gyengéd tisztítószer, amelyet kifejezetten autómosásra vagy más érzékeny felületű járműtípusok mosására fejlesztettek ki. A mosószer 3-in-1 hatású: öblítse le, tisztítsa és ragyogjon. A legjobb eredmény elérése érdekében ne hagyja, hogy a termék száraz legyen a felületen, és ne használja a közvetlen napsütésben.