Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Hasítófejsze S1600 - Erdészeti és faápoló szerszámok

Husqvarna - Hasítófejsze S1600 (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Hasítófejsze S1600 -Erdészeti és faápoló szerszámok Husqvarna Husqvarna Product description: Tüzifa feldarabolására ajánljuk. A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata, közepes méretű farönkök feldarabolására alkalmas. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Tökéletes egyensúly és súlypont. Üvegszállal megerősített PA nyél, kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használathoz. ( fém ék esetében nem ).
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Hasítófejsze S1600 (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Hasítófejsze S1600 -Erdészeti és faápoló szerszámok In Stock 29990 HUF

Bruttó ár: 29.990 Ft

Husqvarna - Hasítófejsze S1600 (Erdészeti és faápoló szerszámok)
Tüzifa feldarabolására ajánljuk. A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata, közepes méretű farönkök feldarabolására alkalmas. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Tökéletes egyensúly és súlypont. Üvegszállal megerősített PA nyél, kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használathoz. ( fém ék esetében nem ).