Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Hasító fejsze S2800 - Erdészeti és faápoló szerszámok

Husqvarna - Hasító fejsze S2800 (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Hasító fejsze S2800 -Erdészeti és faápoló szerszámok Husqvarna Husqvarna Product description: Nagyobb farönkök feldarabolására ajánljuk. A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Tökéletes egyensúly és súlypont. Üvegszállal megerősített PA nyél, kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használatához ( fém ék esetében nem ).
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Hasító fejsze S2800 (Erdészeti és faápoló szerszámok) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Hasító fejsze S2800 -Erdészeti és faápoló szerszámok In Stock 31990 HUF

Bruttó ár: 31.990 Ft

Husqvarna - Hasító fejsze S2800 (Erdészeti és faápoló szerszámok)
Nagyobb farönkök feldarabolására ajánljuk. A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Tökéletes egyensúly és súlypont. Üvegszállal megerősített PA nyél, kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használatához ( fém ék esetében nem ).