Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Gardena Comfort teleszkópos ágvágó olló 650BT - Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók

Gardena - Comfort teleszkópos ágvágó olló 650BT (Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók) https://schema.org/NewCondition Gardena Comfort teleszkópos ágvágó olló 650BT -Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók Gardena Gardena
Product description: A speciálisan kialakított ívelt késforma rendkívül precíz és kíméletes a fához, bokorhoz. A kis erőkifejtést igénylő teleszkópos ágvágó tökéletesen alkalmas friss, zöld ágak vágásához 42 mm átmérőig. A hosszabb karoknak köszönhetően a magasabban fekvő ágak is könnyen elérhetők. A karok erős alumíniumból készültek és 650-től 900 mm-ig meghosszabbíthatók. A nagy egyoldalas ütközőrendszer kíméli a csuklót. Az ergonómiailag formázott, csúszásvédővel ellátott markolatok és a mutatóujj számára kialakított mélyedés kényelmes munkát és biztos fogász biztosítanak. A GARDENA a termékre 25 év garanciát ad.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Gardena - Comfort teleszkópos ágvágó olló 650BT (Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók) https://schema.org/NewCondition Gardena Comfort teleszkópos ágvágó olló 650BT -Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók In Stock 17900 HUF

Bruttó ár: 17.900 Ft

Gardena - Comfort teleszkópos ágvágó olló 650BT (Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók)
A speciálisan kialakított ívelt késforma rendkívül precíz és kíméletes a fához, bokorhoz. A kis erőkifejtést igénylő teleszkópos ágvágó tökéletesen alkalmas friss, zöld ágak vágásához 42 mm átmérőig. A hosszabb karoknak köszönhetően a magasabban fekvő ágak is könnyen elérhetők. A karok erős alumíniumból készültek és 650-től 900 mm-ig meghosszabbíthatók.
A nagy egyoldalas ütközőrendszer kíméli a csuklót. Az ergonómiailag formázott, csúszásvédővel ellátott markolatok és a mutatóujj számára kialakított mélyedés kényelmes munkát és biztos fogász biztosítanak. A GARDENA a termékre 25 év garanciát ad.
TulajdonságÉrték
Hivatkozás8779-20