Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna Acélszálas hosszabbító tömlő - Magasnyomású tisztítók tartozékai

Husqvarna - Acélszálas hosszabbító tömlő (Magasnyomású tisztítók tartozékai) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Acélszálas hosszabbító tömlő -Magasnyomású tisztítók tartozékai Husqvarna Husqvarna Product description: A 10 méteres hosszabbító tömlő gyors csatlakozással rendelkezik gumi burkolattal és acél megerősítéssel, amely robusztus és rugalmas csövet biztosít. Jelentősen megnöveli a hatótávolságot, anélkül, hogy kompromisszumra szorulna az áramellátás és a vízellátás terén. Használható max. 160 bar nyomásig és 100 ° C-ig terjedő hőmérsékleten.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - Acélszálas hosszabbító tömlő (Magasnyomású tisztítók tartozékai) https://schema.org/NewCondition Husqvarna Acélszálas hosszabbító tömlő -Magasnyomású tisztítók tartozékai In Stock 34990 HUF

Bruttó ár: 34.990 Ft

Husqvarna - Acélszálas hosszabbító tömlő (Magasnyomású tisztítók tartozékai)
A 10 méteres hosszabbító tömlő gyors csatlakozással rendelkezik gumi burkolattal és acél megerősítéssel, amely robusztus és rugalmas csövet biztosít. Jelentősen megnöveli a hatótávolságot, anélkül, hogy kompromisszumra szorulna az áramellátás és a vízellátás terén. Használható max. 160 bar nyomásig és 100 ° C-ig terjedő hőmérsékleten.