Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna 550iBTX (csak gép) - Lombfúvók akku és töltő nélkül

Husqvarna - 550iBTX   (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 550iBTX (csak gép) -Lombfúvók akku és töltő nélkül Husqvarna Husqvarna
Product description: Nagyteljesítményű, kiegyensúlyozott és ergonómikus lombfúvó hátsó hordozható akkuval és lenyűgöző fúvóerővel (21 N) a professzionális felhasználó számára. Iparágvezető teljesítménye, alacsony vibrációja és alacsony zajszintje lehetővé teszi, hogy zajvédett, nyilvános helyeken is dolgozzon. A termék IPX4 időjárási viszonyok szerint tesztelt, és rendelkezik folyamatos feltöltési móddal és sebességtartó automatikával, valamint intuitív kezelőpanellel, amely az akkumulátor állapotát és a működési módot mutatja közvetlenül a fogantyún.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - 550iBTX   (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 550iBTX (csak gép) -Lombfúvók akku és töltő nélkül In Stock 279990 HUF

Bruttó ár: 279.990 Ft

Husqvarna - 550iBTX   (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül)
Nagyteljesítményű, kiegyensúlyozott és ergonómikus lombfúvó hátsó hordozható akkuval és lenyűgöző fúvóerővel (21 N) a professzionális felhasználó számára. Iparágvezető teljesítménye, alacsony vibrációja és alacsony zajszintje lehetővé teszi, hogy zajvédett, nyilvános helyeken is dolgozzon. A termék IPX4 időjárási viszonyok szerint tesztelt, és rendelkezik folyamatos feltöltési móddal és sebességtartó automatikával, valamint intuitív kezelőpanellel, amely az akkumulátor állapotát és a működési módot mutatja közvetlenül a fogantyún.

TulajdonságÉrték
MotorBLDC szénkefe nélkül
Átlagsebességlégsebesség 54m/s
Zajszint / Vibráció (kormány/ ülés)94 dB (A)
Bővebb információ
Óriási fújóerő
A 21 N lenyűgöző fújóereje lehetővé teszi, hogy új szintű teljesítményt élvezhessen. A fúvóerő összehasonlítható egy 50 cm3-es háti benzines levélfúvóval.

Kefe nélküli motor
A magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez.