Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna 535iRXT (csak gép) - Fűkaszák akkumulátor és töltő nélkül

Husqvarna - 535iRXT   (csak gép) (Fűkaszák akkumulátor és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 535iRXT (csak gép) -Fűkaszák akkumulátor és töltő nélkül Husqvarna Husqvarna
Product description: A Husqvarna 535iRXT egy tartós, nagy teljesítményű akkus bozótvágó, amelyet teljes munkaidőben történő professzionális használatra terveztek - könnyű, jól kiegyensúlyozott és teljesítménye megegyezik a 35 cm3-es benzines bozótvágóval. A professzionális teljesítmény és az ergonómikus, kényelmes használat kialakítása itt kulcsfontosságú. A jól átgondolt felhasználói felülettel felszerelve a bozótvágó lehetővé teszi a felhasználó számára az akkumulátor állapotának állandó megtekintését, hogy sokkal könnyebben megtervezhesse munkáját.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - 535iRXT   (csak gép) (Fűkaszák akkumulátor és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 535iRXT (csak gép) -Fűkaszák akkumulátor és töltő nélkül In Stock 309990 HUF

Bruttó ár: 309.990 Ft

Husqvarna - 535iRXT   (csak gép) (Fűkaszák akkumulátor és töltő nélkül)
A Husqvarna 535iRXT egy tartós, nagy teljesítményű akkus bozótvágó, amelyet teljes munkaidőben történő professzionális használatra terveztek - könnyű, jól kiegyensúlyozott és teljesítménye megegyezik a 35 cm3-es benzines bozótvágóval.
A professzionális teljesítmény és az ergonómikus, kényelmes használat kialakítása itt kulcsfontosságú. A jól átgondolt felhasználói felülettel felszerelve a bozótvágó lehetővé teszi a felhasználó számára az akkumulátor állapotának állandó megtekintését, hogy sokkal könnyebben megtervezhesse munkáját.
TulajdonságÉrték
Súly4,9 kg akku nélkül
MotorBLDC kefe nélküli motor
Akku / kapacitás36V Li-ion
Munka szélesség45 cm
Zajszint / Vibráció (kormány/ ülés)96 dB (A)