Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna 525iB MARK II (csak gép) - Lombfúvók akku és töltő nélkül

Husqvarna - 525iB  MARK II  (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 525iB MARK II (csak gép) -Lombfúvók akku és töltő nélkül Husqvarna Husqvarna
Product description: Jól kiegyensúlyozott, kényelmes és hatékony profi akkumulátoros levélfúvó. A gép alacsony zajszintje lehetővé teszi a tartós működést. A billentyűzet egyszerű megérintésével elindul, a sebességtartó automatika könnyű munkavégzést biztosít. A ventillátornak van egy turbó üzemmódja is, amely szükség esetén több energiát ad.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - 525iB  MARK II  (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 525iB MARK II (csak gép) -Lombfúvók akku és töltő nélkül In Stock 194990 HUF

Bruttó ár: 194.990 Ft

Husqvarna - 525iB  MARK II  (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül)
Jól kiegyensúlyozott, kényelmes és hatékony profi akkumulátoros levélfúvó. A gép alacsony zajszintje lehetővé teszi a tartós működést. A billentyűzet egyszerű megérintésével elindul, a sebességtartó automatika könnyű munkavégzést biztosít. A ventillátornak van egy turbó üzemmódja is, amely szükség esetén több energiát ad.
TulajdonságÉrték
Teljesítmény36V
MotorBLDC szénkefe nélkül
Átlagsebességlégsebesség 48m/s
Zajszint / Vibráció (kormány/ ülés)98 dB (A)
Bővebb információ
Kefe nélküli motor
A magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez.