Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna 320iB (csak gép) - Lombfúvók akku és töltő nélkül

Husqvarna - 320iB  (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 320iB (csak gép) -Lombfúvók akku és töltő nélkül Husqvarna Husqvarna
Product description: Rendkívül könnyű, egyszerűen használható, csendes akkumulátoros lombfúvó. A billentyűzetre gyakorolt könnyed nyomással azonnal elindul a gép. A sebességtartás funkció segítségével teljesen csak a levelekre és más elfújandó dolgokra koncentrálhat. A lombfúvó teljesítmény turbó módban is üzemeltethető, ami plusz erőt ad, amikor szüksége van rá.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - 320iB  (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 320iB (csak gép) -Lombfúvók akku és töltő nélkül In Stock 109990 HUF

Bruttó ár: 109.990 Ft

Husqvarna - 320iB  (csak gép) (Lombfúvók akku és töltő nélkül)
Rendkívül könnyű, egyszerűen használható, csendes akkumulátoros lombfúvó. A billentyűzetre gyakorolt könnyed nyomással azonnal elindul a gép. A sebességtartás funkció segítségével teljesen csak a levelekre és más elfújandó dolgokra koncentrálhat. A lombfúvó teljesítmény turbó módban is üzemeltethető, ami plusz erőt ad, amikor szüksége van rá.
TulajdonságÉrték
MotorBLDC szénkefe nélkül
Akku / kapacitás36V Li-ion
Átlagsebességlégsebesség 46m/s
Zajszint / Vibráció (kormány/ ülés)96 dB
Bővebb információ
Kefe nélküli motor
A magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez.