Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna 115iL szegélynyíró+115iHD45 sövénynyíró 1akku+1töltővel Készlet erejéig ! - Akkus gép készlet

Husqvarna - 115iL szegélynyíró+115iHD45 sövénynyíró 1akku+1töltővel    Készlet erejéig ! (Akkus gép készlet) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 115iL szegélynyíró+115iHD45 sövénynyíró 1akku+1töltővel Készlet erejéig ! -Akkus gép készlet Husqvarna Husqvarna
Product description: Készlet, amely 115iL trimmerből és 115iHD45 sövénynyíróból áll. Szegélynyíró: Könnyű, kényelmes és egyszerűen használható akkumulátoros szegélynyíró fűszegélyek és kisebb gyepterületek rendben tartásához. Erős, kis rezgésszámú, kefe nélküli motorja közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül, olyan halkan üzemel, hogy sem a családját, sem a szomszédokat nem zavarja. Intuitív billentyűzet gondoskodik a biztonságos és kényelmes beindításról és leállításról, teleszkópos tengely a személyre szabásról, és kényelmes, szabályozható fogantyú biztosítja a hatékony és egyszerű tárolást, szállítást és használatot. Sövénynyíró: A Husqvarna 115iHD45 sövényvágója egyszerűen használható és kezelhető – elég halk a lakott területeken végzett szezonális munkákhoz. Ergonomikus és tartós; komoly teljesítményt nyújt közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül. Biztonságosan és kényelmesen beindítható az intuitív billentyűzet segítségével, a hatékony, savE™ funkcióval rendelkező kefe nélküli motor még hosszabb üzemidőt biztosít, a hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor pedig a háztulajdonosoknak kedvez.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - 115iL szegélynyíró+115iHD45 sövénynyíró 1akku+1töltővel    Készlet erejéig ! (Akkus gép készlet) https://schema.org/NewCondition Husqvarna 115iL szegélynyíró+115iHD45 sövénynyíró 1akku+1töltővel Készlet erejéig ! -Akkus gép készlet In Stock 179990 HUF

Bruttó ár: 179.990 Ft

Husqvarna - 115iL szegélynyíró+115iHD45 sövénynyíró 1akku+1töltővel    Készlet erejéig ! (Akkus gép készlet)
Készlet, amely 115iL trimmerből és 115iHD45 sövénynyíróból áll.

Szegélynyíró:
Könnyű, kényelmes és egyszerűen használható akkumulátoros szegélynyíró fűszegélyek és kisebb gyepterületek rendben tartásához. Erős, kis rezgésszámú, kefe nélküli motorja közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül, olyan halkan üzemel, hogy sem a családját, sem a szomszédokat nem zavarja. Intuitív billentyűzet gondoskodik a biztonságos és kényelmes beindításról és leállításról, teleszkópos tengely a személyre szabásról, és kényelmes, szabályozható fogantyú biztosítja a hatékony és egyszerű tárolást, szállítást és használatot.

Sövénynyíró:
A Husqvarna 115iHD45 sövényvágója egyszerűen használható és kezelhető – elég halk a lakott területeken végzett szezonális munkákhoz. Ergonomikus és tartós; komoly teljesítményt nyújt közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül. Biztonságosan és kényelmesen beindítható az intuitív billentyűzet segítségével, a hatékony, savE™ funkcióval rendelkező kefe nélküli motor még hosszabb üzemidőt biztosít, a hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor pedig a háztulajdonosoknak kedvez.
TulajdonságÉrték
Átlagos töltési időTöltő QC80