Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Gardena Prémium metszőolló BP 30 - Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók

Gardena - Prémium metszőolló BP 30 (Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók) http://schema.org/NewCondition Gardena Prémium metszőolló BP 30 -Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók Gardena Gardena
Product description: A kiváló minőségű GARDENA Premium BP 30 metszőolló a masszív vágószerszámok kedvelőinek készült. A különösen erős alumíniumkarok ergonomikusan illeszkednek a kézbe. A precíziós élezésű felső kés nemesacélból készült, a kovácsoltvas alsó kés újraélezhető. A metszőolló nedvhoronnyal és drótvágóval is rendelkezik. Az egykezes biztonsági zárral az olló könnyedén összezárható és kényelmesen tárolható. Az igénybevételt különösen jól tűrő, professzionális metszőolló cserélhető kései a virágok, gallyak és ágak kivételesen pontos vágását teszik lehetővé. A döntött vágófejjel ellátott metszőollóval akár 20 mm-es átmérőjű ágakat is könnyedén vághat. A garanciaidő 25 év.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Gardena - Prémium metszőolló BP 30 (Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók) http://schema.org/NewCondition Gardena Prémium metszőolló BP 30 -Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók In Stock 15990 HUF

Bruttó ár: 15 990 Ft

Gardena - Prémium metszőolló BP 30 (Kézi sövénynyírók, ágvágók, metszőollók)
A kiváló minőségű GARDENA Premium BP 30 metszőolló a masszív vágószerszámok kedvelőinek készült. A különösen erős alumíniumkarok ergonomikusan illeszkednek a kézbe.
A precíziós élezésű felső kés nemesacélból készült, a kovácsoltvas alsó kés újraélezhető. A metszőolló nedvhoronnyal és drótvágóval is rendelkezik. Az egykezes biztonsági zárral az olló könnyedén összezárható és kényelmesen tárolható. Az igénybevételt különösen jól tűrő, professzionális metszőolló cserélhető kései a virágok, gallyak és ágak kivételesen pontos vágását teszik lehetővé. A döntött vágófejjel ellátott metszőollóval akár 20 mm-es átmérőjű ágakat is könnyedén vághat. A garanciaidő 25 év.
TulajdonságÉrték
Vágórészmax. 20 mm-ig
Hivatkozás8701-20